Activiteiten
Verlichte kerstroute

Tot 2 januari kunnen belangstellende te voet of per fiets elke avond tussen 19 en 22 uur de verlichte boerderijenroute afleggen in Zoeterwoude. Behalve boerderijen zijn ook andere karakteristieke panden, kerken, een molen en een oude pastorie in het licht gezet. De route is ongeveer zeven kilometer lang. Langs de route worden er allerlei activiteiten aangeboden zoals film, toneel, kunst, muziek en verhalen. Voor soep en drankjes is gezorgd. Daarnaast worden (zuivel)producten verkocht en vertellen boeren over hun bedrijf. Er is ook een routeboekje beschikbaar. De route voert langs de Zuidbuurtseweg, het Korte Kerkpad, Noord Aa, Weipoortseweg, Ommedijkseweg, Molenpad, Noordbuurtseweg en het Watertje. Bezoekers kunnen overal starten. Het dragen van verlichting is verplicht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter