Activiteiten
Zing mee op Lichtjesavond
Lichtjesavond, zaterdag 24 december, gaat ouderwets gezellig worden. Vanaf 17.00 uur hebben de restaurants en cafés in Huygenskwartier Voorburg muziek, warme drankjes en gezelligheid in petto. Zo is er bij Meetpoint een sfeervol buitenterras open van 17 tot 20 uur. Vanaf 18.00 uur begint een vrolijke X-Mas Sing-A-Long. Dave Fisser en Rico Houtman brengen de sfeer erin. Bij café het Torentje Voorburg kunt u op de foto met de echte Kerstman, tussen 17.00 en 18.00 uur. Vanaf 19.00 uur speelt Falcon Forest. Een akoestisch duo met Marin en Steven die pop en soul zingen en spelen. Het Torentje is open vanaf 16.00 uur. Bij The Fox kun je vanaf 12.00 uur al terecht voor warme chocolademelk en kersthits. Vanaf 17.00 uur zingt een ingehuurde zanger de sterren van de hemel.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter