Activiteiten
Kerst in de Oude Kerk Voorburg

Er is van alles te beleven met Kerst, rond en in de Oude Kerk in Voorburg. Voor veel mensen vormt Kerst nog een dun lijntje met het christelijk geloof en de kerk. Een mooie gelegenheid om hen uit te nodigen. Vanmiddag 15:30 uur kan eenieder het echte kerstverhaal aanhoren. Tijdens lichtjesavond is de kerk open en is er van alles te beleven in de kerk:

= 21.00 uur:  Festival of nine Lessons and Carols, Lezingen en zang naar Engelse traditie. Met medewerking van het Voorburgs vocaal Ensemble onder leiding van Marijke van Klaveren. Voorganger. ds. Giel Schormans,

= 23.00 uur: Klassieke Kerstnachtdienst, Samenzang van bekende kerstliederen. Orgel: Hans Houtman, fluitist: Kees Alers. Voorganger ds. Giel Schormans,

= Kerstmorgen 25 dec om 10.00 uur: Kerstviering voor jong en oud. Met medewerking van de Marianne-cantorij. Voorganger ds. Leneke Marchand.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter