Nieuws
Kerstwens Vlietnieuws: Geniet van elkaar!

Als er één vraag centraal staat bij de kerstviering van dit jaar, is het: Kunnen we dit allemaal wel betalen? Waar de een probleemloos aanschuift voor een peperduur kerstdiner, worstelt de ander met de aankopen in de supermarkt. Steeds meer plaatsgenoten hebben het zwaar. De kosten voor energie zijn de pan uit gerezen. Levensmiddelen worden met de dag duurder. Ondertussen lijkt niemand de mens te ontzien. Wonen blijft duur, de belasting op gas gaat alweer omhoog, in Europa wil men Jan en Alleman laten meebetalen aan de opwarming van de aarde. Draait het dan allemaal om geld? Voor veel mensen helaas wel. Vergeet niet dat de gezondheid minstens zo belangrijk is. En liefde. Toon deze kerst wat meer genegenheid. Wees aardig voor de medemens. Geniet van elkaar!  (Redactie Vlietnieuws)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter