Activiteiten
Activiteiten voor de jeugd 2-16 jaar

Deze kerstvakantie organiseert SenW in samenwerking met Goed Bezig! weer leuke sportieve en culturele activiteiten voor kinderen in de gemeente.

Ze kunnen tot 3 januari meedoen aan Winterhangers maken, Sportspeeltuin, Nieuwjaarskaarten maken, Springloop, Trefbal en het Oliebollen Zaalvoetbaltoernooi. De activiteiten vinden plaats op diverse buiten en binnen locaties in Leidschendam-Voorburg inclusief Stompwijk en zijn geschikt voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Met een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten wil de organisatie kinderen een leuke en actieve vakantie bezorgen, met voor ieder wat wils. Kinderen kunnen online aangemeld worden via http://www.senw-lv.nl/evenementen Hier staat ook het volledige programma met meer informatie. Stel vragen via activiteiten@senw-lv.nl

Ook voor jongeren van 10-16 jaar worden er tussen 27 december en 3 januari activiteiten verzorgd door de jongerenwerkers van SenW. Van escaperoom en lasergamen tot een filmavond met spelletjes & pizza, bowlen & snacks, open inloop op Oudejaarsdag met spelletjes en oliebollen en kickboksend het nieuwe jaar in.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter