Nieuws
Lichtjes op oorlogsgraven

Tijdens kerstavond zijn lichtjes ontstoken op oorlogsgraven op de Oosterbegraafplaats in Voorburg. Rond zonsondergang stak burgemeester Jules Bijl samen met leden van het Veteranencomité Leidschendam-Voorburg 34 kaarsjes aan. Dit ter herinnering aan en herdenking van Nederlandse en Gemenebest militairen die in de Tweede Wereldoorlog hebben gestreden voor onze vrijheid. Voorzitter Robert van Agtmaal van het Veteranencomité Leidschendam-Voorburg: ,,Het is een waardevolle en troostrijke traditie dat wij op kerstavond onze gevallen kameraden herdenken. Vanuit het besef dat vrede geen vanzelfsprekendheid is, is het goed om stil te staan bij hun offer. Wij denken dan ook aan allen, die streven naar en strijden voor vrede.” (Foto: gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter