Nieuws
NS-dienstregeling tijdens kerstvakantie en jaarwisseling
Reist u tijdens de feestdagen met de trein? Dan ziet uw reis er mogelijk anders uit. Vanaf 27 december tot en met 6 januari rijdt NS een vakantiedienstregeling. Tijdens de kerstvakantie reizen er namelijk minder mensen met de trein. Doordeweeks rijdt men ongeveer dezelfde dienstregeling als in het weekend gebruikelijk is. Op elk traject blijven op werkdagen overdag minimaal twee treinen per uur rijden. Op Oudejaarsdag rijden er zoals ieder jaar geen treinen meer na 20:00 uur. De treindienst wordt op nieuwsjaardag rond 10:00 uur weer opgestart. Op het nachtnet Rotterdam-Schiphol-Amsterdam-Utrecht blijft NS op nieuwjaarsdag vanaf 01.00 uur elk uur, en vanaf 5:00 uur elk half uur een trein rijden.​

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter