Nieuws
A12 dicht voor werken aan Mandelabrug Zoetermeer

De A12 Den Haag richting Utrecht gaat vanaf dinsdag 27 december 20.00 uur tot zaterdag 31 december 08.00 uur dicht tussen het Prins Clausplein en afrit 6 Zoetermeer Centrum. De A12 Utrecht richting Den Haag gaat in dezelfde periode dicht tussen afrit 7 Zoetermeer/N470 en Zoetermeer Centrum. Dit alles vanwege het vervangen van een deel van de Mandelabrug die over de weg loopt. Recent werd vastgesteld dat die brug niet meer veilig is. Sindsdien is hij dicht net als het onderliggende NS-station Zoetermeer. Automobilisten uit Den Haag die richting Utrecht willen moeten omrijden via Delft, Rotterdam, Gouda, of via Alphen aan den Rijn. Langs diezelfde plekken moeten ook autorijders uit Utrecht richting Den Haag. Het is de bedoeling dat de Mandelabrug en het NS-station medio januari weer open gaan. De afsluiting zal forse hinder voor weggebruikers opleveren. Zij moeten rekening houden met 30 tot 45 minuten extra reistijd. Bij grote drukte op de weg kan dat oplopen tot 1,5 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter