Nieuws
Burgemeester over opvolger: ‘Prachtige keuze’

Burgemeester Jules Bijl heeft zich uitgesproken over zijn opvolger Martijn Vroom. Bijl noemde het ‘een prachtige keuze waar Leidschendam-Voorburg verder mee kan’. Hij deed zijn uitspraken bij lokale omroep Midvliet. Vroom wordt op 6 maart geïnstalleerd. Bijl: ‘Als waarnemend burgemeester weet je dat het einde getekend is. Ik wil niet zeggen dat je er naar toe leeft. Ik probeer het deze laatste maanden allemaal nog netjes te doen’. Bijl benadrukte dat ‘we echt wel iets kunnen als we ons daar toe zetten’. Hij plaatste die opmerking in het kader van de coronamaatregelen en de opvang van Oekraïnse vluchtelingen en de kritiek die er ‘soms terecht’ op de gemeente wordt geuit. De waarnemend burgemeester noemde het ‘absoluut noodzakelijk’ dat de politiek gaat samenwerken met de burger om zo vertrouwen van de burger in diezelfde politiek terug te krijgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter