Nieuws
Doel Stompwijk’92 nu: niet degraderen

Niet rechtstreeks degraderen en, indien mogelijk, ook via de nacompetitie degradatie ontlopen; dat is de doelstelling van Stompwijk’92. De ploeg van trainer Erik van Manen staat bij de winterstop voorlaatste – 13de – in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Van de elf gespeelde wedstrijden werd er maar één gewonnen: tegen de nummer laatst. Stompwijk’92 stapte afgelopen zomer over van de zondag- naar de zaterdag derde klasse. Het niveau op de zaterdag blijkt echter behoorlijk veel hoger te liggen. De jonge ploeg van Van Manen is daar tot nu toe niet tegen opgewassen. Ook mede door vele blessures. Er moeten 26 wedstrijden gespeeld worden. De nummers 12, 13, 14 in de eindstand degraderen rechtstreeks. De nummers 9, 10 en 11 spelen nacompetitie. Dit alles vanwege nieuwe indelingen in het seizoen 2023-2024.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter