Nieuws
Verkeerschaos Mall blijft uit

De rond de Mall verwachtte verkeerschaos bleef gisteren uit. Halverwege de middag stond er op geen der omliggende wegen, noch op de N14 een file. De speciaal bij het ADO-stadion opgezette parkeergelegenheid voor Mall-bezoekers bleef vrijwel leeg. De pendelbussen die de inzittenden naar de dichtstbijzijnde tramhalte van lijn 19 brachten vanwaar men naar de Mall kon reizen, reden hun rondjes meestal zonder inzittenden. De Mall was gisteren tussen 12.00 en 18.00 uur open; het parkeren bij het ADO-stadion kon tussen 11.00 en 19.00 uur. In het weekeinde van 2 en 3 oktober 2021 werd ook al eens getracht Mall-bezoekers elders te laten parkeren. Dat was toen bij het kantoorgebouw Castellum, Loire Leidschenveen. Ook die proef mislukte. Er werd vrijwel geen auto neergezet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter