Nieuws
Burgemeester bedankt buurtpreventen
Elf teams van in totaal 235 buurtpreventen zetten zich in Leidschendam-Voorburg actief in voor een veilige en leefbare buurt. Om hen hiervoor te bedanken, ontvingen zij onlangs van burgemeester Jules Bijl een presentje. ,,Ik heb respect en waardering voor alle vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het verhogen van de veiligheid en het veiligheidsgevoel in onze gemeente. Zij zijn onmisbaar en goud waard.”  Een buurtpreventieteam bestaat uit gemotiveerde en betrokken inwoners (18+) die zich actief inzetten voor de wijk. Samen met de andere buurtpreventen letten zij op veiligheid, ongebruikelijke situaties en misstanden. Deze worden gemeld bij de politie of de gemeente. Meer weten of interesse om buurtprevent te worden? Kijk dan op onze website bij Buurtpreventen of mail naar ikhouvanmijnbuurt@lv.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter