Nieuws
Verkoop vuurwerk start

Vanaf morgen, donderdag 29 december, is de verkoop van vuurwerk toegestaan. Dit alleen voor winkels met een vergunning. Dat zijn: De Vuurwerkkelder, Stompwijkseweg 44 Leidschendam; Thijs Brand Vuurwerk, Venestraat 14 Leidschendam; Scooter Voorburg, Bruijnings Ingenhoeslaan 72 Voorburg; Hartelust Tabak & Lektuurshop, Parkweg 46 Voorburg; Hofstede, Rembrandtlaan 37 Voorburg. Zwaar vuurwerk, knalvuurwerk en vuurpijlen zijn verboden. Het afsteken van vuurwerk is toegestaan vanaf 31 december 18.00 uur. Het voor die tijd afsteken van vuurwerk is strafbaar. Op 1 januari om 02.00 uur moet het vuurwerk opgeborgen worden. Het daarna nog afsteken is eveneens strafbaar. Overigens wordt er voor de jaarwisseling regen voorspeld.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter