Activiteiten
Nog geen stormloop voor NLdoet

Het loopt nog geen storm voor de activiteiten van NLdoet in deze gemeente. Tot nu toe zijn er zijn 4 projecten in Leidschendam-Voorburg aangemeld.

Vrijwilligers zijn welkom bij een project Toeganglijkheid en verduurzaming van de Wijkvereniging Leidschendam-Zuid op 11 maart.  Ook kan men die dag decoratie borden maken voor kamp en lokalen van Scouting Satoko Kitahara.

Wie daar niet voor voelt kan 10 maart helpen bij het verven van het kippenhok van de Ukkelse Baardkrielen op Stadstuin Rusthout. En de echte poetsers zijn welkom bij de schoonmaak van het Hospice Het Vliethuys op 11 maart.

Of u nu een NLdoet-activiteit organiseert met uw organisatie, of zich inzet als vrijwilliger, vrijwilligerswerk dóet ertoe. Daarom organiseert het Oranje Fonds NLdoet.nl, samen met duizenden organisaties in het land. Met dit jaar als motto: NLdoetertoe. Meer info ophttps://www.oranjefonds.nl/meedoen/als-vrijwilliger?utm_source=email&utm_medium=triggerdPART&utm_campaign=nldoet&utm_content=knop&utm_term=doe-mee-footer

 

.
 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter