Nieuws
Padelbanen aan De Star

De eigenaar van Tennispark De Star heeft op de tennisbanen tussen het terrein van rugbyclub VRC en het parkeerterrein van het tennispark, twee padelbanen aangelegd. Nadat de gemeente zulks had ontdekt is de bouw stilgelegd en een vergunning aangevraagd.

De padelbanen zouden er drie jaar en een maand moeten blijven liggen. Dit in afwachting van woningbouw. De grond is eigendom van Schoutvest c.v., een ontwikkelcombinatie die eigendom is van Schouten&De Jong projectontwikkeling. Er zouden 33 woningen en 3 appartementen moeten komen. Bij het project is ook Multipath vastgoed b.v. betrokken. Dat is gelieerd aan makelaardij Reichman & Rommelaar.

Indien de gemeente de vergunning verleent zou het gaan om een legalisatie. De eigenaar van het Tennispark huurt de grond van Schoutvest c.v.. Of de termijn van 3 jaar en 11 maand betekent dat de woningbouw ook pas na 2025 start, is onbekend. Over die woningbouw (samen met sociale woningbouw op het VRC-terrein) wordt al sinds 2017 gesproken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter