Nieuws
Ons goede voornemen

Nog even en we schrijven 2023. Dat wordt vast weer een jaar vol hoogte- en dieptepunten. Alle zaken, waarmee je als mens te maken krijgt. Net als met goede voornemens. Wij van Vlietnieuws zijn voornemens om u ook het komend jaar uitgebreid op de hoogte te houden van het wel en wee in deze gemeente.

Want hoezeer voorlichters en reclamemensen hun best ook doen: Er is altijd meer te vertellen dan alleen de mooie verhalen. Vlietnieuws is neutraal en wordt gemaakt door een team vrijwilligers met een ruime journalistieke ervaring. Leuk voor velen, een boze droom voor anderen.

Liggen we niet wakker van: We doen ons best om de waarheid te brengen. Maar we publiceren ook berichen die leuk zijn voor de mensen. Daarbij mag iedereen meedoen. Bijdragen zijn altijd welkom. Mail ze naar info@vlietnieuws.nl

Verder wensen wij u en uw naasten/dierbaren een mooie, rustige jaarwisseling en een goed en succesvol 2023 toe.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter