Activiteiten
Culturen ontmoeten elkaar bij de maaltijd

Wilt u lekker eten en mensen ontmoeten? Vrijwilligers van de Stichting Interculturele Bevordering Contact & Educatie (IBCE) serveren vanaf 10 januari 2023 een maaltijd voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg. Elke dinsdag om 17:30 uur kunt u hiervoor terecht bij wijk- en dienstencentrum De Plint, Frederiklaan Leidschendam. De maaltijden zijn bedoeld om meerdere culturen en anderstaligen bij elkaar te brengen, elkaar te leren kennen en bevriend te raken. Het wijk- en dienstencentrum – eigendom van welzijnsorganisatie Woej – heeft een maatschappelijke functie in de wijk en u kunt er voor al uw vragen terecht. Ook bent u altijd welkom voor een kop koffie en gezellig samen zijn. Stichting IBCE en Woej hopen dat dit initiatief een grote groep mensen aanspreekt en dat velen gaan deelnemen aan de culinaire maaltijd. Een maaltijd kost zes euro. Met Ooievaarspas € 3,50. Aanmelden bij De Plint aan de receptie of via 070 – 205 47 70. Informatie kunt u vragen via info@ibce.biz (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter