Activiteiten
Nieuw filmseizoen start in Voorburg

Het nieuwe filmseizoen gaat van start in Theater Ludens. Vanaf donderdag 5 januari kan men genieten van een gevarieerd aanbod aan films. Autobiografische films, drama’s, klassiekers, feelgood movies en documentaires over maatschappelijke onderwerpen.

Het voorjaarsseizoen 2023 van het Filmhuis bij de Bibliotheek aan de Vliet heeft een nieuwe invulling gekregen. In plaats van elke week draait men  één keer per maand een film met daarbij een presentatie, lezing of workshop.

Geniet onder andere op donderdag 2 februari de klassieker ‘Chinatown’ met Jack Nicholson in Theater Ludens.
En op dinsdag 17 januari de film ‘The Duke’, met een bijbehorende lezing. Na afloop van de film zal journalist Lex Boon een lezing geven over kunstdiefstal in de Kunsthal in Rotterdam (2012) Hij zal meer vertellen over deze vorm van criminaliteit, wat de daders beweegt en wat er met kunst in het criminele circuit gebeurt.

Voor het volledige filmprogramma en het kopen van een kaartje: www.bibliotheekaandevliet.nl/filmhuis

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter