Nieuws
Nieuwe registratie voor ADO Den Haag

Zoals eerder aangekondigd heeft ADO Den Haag een overstap gemaakt op het gebied van kaartverkoop en registratie software. Deze overstap zorgt voor meer mogelijkheden en gebruiksgemak voor supporters. Let op: om dit te realiseren is het voor al onze supporters wel noodzakelijk om eenmalig een nieuwe registratie af te ronden. Klik hier om dit direct te doen

Men vraagt iedereen om éénmalig een nieuwe registratie te doorlopen. Voor Seizoen-, ADO Kids en Clubkaarthouders geldt dat de lidmaatschappen en kaarten (automatisch) gekoppeld worden aan uw account.

Supporters die momenteel niet in het bezit zijn van een Seizoen-, ADO Kids of Clubkaart wordt eveneens gevraagd om de registratie te doorlopen. Dit is nodig om in de toekomst gebruik te kunnen maken van verschillende mogelijkheden, waaronder het aankopen van kaarten of het bestellen van producten in de webshop.

Na registratie heeft iedereen toegang tot zijn eigen persoonlijke omgeving. Binnen deze omgeving heeft u de mogelijkheid om persoonlijke gegevens en voorkeuren te beheren en aan te passen. Daarnaast kunt u in de toekomst met één inlog terecht op alle kanalen (website, webshop, ticketshop, app) van ADO Den Haag.

Voor Clubkaarthouders en supporters die in de toekomst een kaart willen aanschaffen is na registratie een éénmalige identificatie vereist. Dit proces verloopt via IDIN, een zeer eenvoudige manier om via de bank online identificatie en verificatie toe te passen.

Na registratie dient u, voor het aanschaffen van kaarten, in de ticketshop in te loggen. Hier kunt u (rechtsboven) uw naam aanklikken om vervolgens identificeren te kiezen. Nadat u de identificatie-check éénmalig heeft doorlopen kunt u als Clubkaarthouder één persoonsgebonden kaart per wedstrijd aankopen.

Voor Seizoenkaarthouders is deze check dit seizoen overigens (nog) geen vereiste. Deze manier van identificatie en registratie stelt ADO Den Haag hopelijk snel in staat de volgende stap te kunnen zetten in het verruimen van de voorwaarden voor kaartverkoop bij thuiswedstrijden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter