Activiteiten
Nog plaatsen vrij bij nieuw symfonieorkest

Op het bericht over de oprichting  van een symfonieorkest door Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg is door veel muzikanten positief gereageerd. Gezien de voor velen drukke feestdagen, heeft dit eerste bericht niet de volle aandacht gekregen. Daarom worden muzikanten opgeroepen om alsnog te reageren. Voor de blazerssectie zijn de meeste plaatsen al ingevuld, maar met name voor de strijkers (van violisten tot bassisten ) kunnen er nog een aantal plaatsen worden ingevuld.

Voor deze muzikanten wordt er in clubgebouw Marcanto Muziekcentrum, Groene Zoom 11, Den Haag op dinsdag 17 januari een vervolg informatiebijeenkomst  gehouden van 10:00 tot 12:00 uur. Belangstellenden zijn welkom om naar deze bijeenkomst te komen. Men hoopt dan in februari met een compleet orkest van start te kunnen  gaan. Voor nadere informatie kunt u terecht op de website https://stcaecilia.nl/symfonieorkest, via de mail naar symfonie@stcaecilia.nl, of bij contactpersoon Gerard Arends, telefoon 06 – 1094 2085.

 

 

 

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter