Nieuws
Voorburgse maakt kans op media award

Naomi Dessaur, inwoonster van Voorburg, maakt kans op de Vrouw in de Media Award 2022. Of ze die ook gewonnen heeft wordt op 17 januari duidelijk. De award wordt jaarlijks uitgekeerd. Organisatoren zijn sprekersbureau ZijSpreekt en expertdatabase Vaker in de Media (VIDM). Mevrouw Dessaur maakt al meer dan 20 jaar huiselijk geweld, kindermishandeling, seksualiteit en veilig opgroeien bespreekbaar. Ze traint en leidt professionals op in de aanpak hiervan. Haar missie luidt: ieder kind verdient een veilige en kansrijke jeugd. De award is bedoeld om vrouwelijke experts aan te moedigen zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden. Zie voor meer informatie https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards (foto wapen van Voorburg)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter