Nieuws
Trainer RKAVV vertrekt

Komende zomer, na zes seizoenen, gaan RKAVV en Maurizio Ceccucci uit elkaar. Dat heeft de vereniging bekend gemaakt. ‘We kijken terug op een mooie periode van Maurizio als hoofdtrainer. In de afgelopen zes jaar veranderde RKAVV van een degradatiekandidaat in een potentiële kampioenskandidaat Samen met zijn staf heeft Maurizio een aanvallende en attractieve speelwijze ontwikkeld waarin het publiek regelmatig werd getrakteerd op mooie wedstrijden. Vele spelers uit de eigen jeugd maakten in deze periode hun debuut in RKAVV 1. Naast het trainerschap van RKAVV 1 betekende hij meer voor de club dan alleen het voetbal. Zo was hij tijdens Corona de bedenker van de maaltijdbezorgingen bij ouderen die op één of andere manier verbonden waren met RKAVV. Ook was hij de aanjager van het verstevigen van de relaties met onze WIJZIJNRKAVV-partners. Het is dan ook de uitgesproken wens van Maurizio om met een prijs afscheid te kunnen nemen van RKAVV en een goede en gezonde basis achter te laten voor de toekomst van RKAVV. Wij wensen Maurizio succes toe bij het afmaken van dit mooie seizoen en natuurlijk ook heel veel succes bij zijn volgende vereniging’. Al eerder werd bekend dat trainer Kenneth Soechit na dit seizoen afscheid neemt bij buurman SEV. Over het lot van de trainers bij Forum Sport, VV Wilhelmus en Stompwijk’92 is nog niets bekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter