Nieuws
Ap de Heus bespeurt weer afval

Voorburger Ap de Heus heeft in 2023 een oude gewoonte opgepakt. Hij kijkt of afval ophaler Avalex hun werk goed doet: ‘Even een ritje  gemaakt langs enkele containers in Leidschendam-Voorburg op een stille dag. Er is nog steeds geen oplossing gevonden om de rommel weg te krijgen bij de containers  er is nog veel mis. Er is bij een hoop containers nog  veel los afval en etenswaren te bespeuren, waar ratten op af komen het zou verstandig wezen om dat schoon te houden voor de rattenplaag. Je hoorde ook nog van bewoners over de ijzel die weken geleden gevallen was
op straat en op de weg, dat er heel veel mensen gevallen waren. De gemeente  had wel gestrooid op de wegen, maar er waren veel fietspaden en stoepen en bij de bus en tramhaltes waar niet gestrooid was en waar veel mensen vielen.
De bewoners vragen verbetering van de gemeente op dit te voorkomen de viezigheid en de gladheid’. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter