Nieuws
HTM stopt met HTM Fiets

HTM stopt op 1 februari 2023 met de HTM Fiets in Leidschendam-Voorburg. Het aantal ritten met de fiets blijft achter bij de verwachting. Het project is daardoor niet meer rendabel. De HTM Fiets kwam er in mei 2019. HTM betreurt het dit besluit te moeten nemen want het bedrijf blijft geloven in het aanbieden van deelmobiliteit in combinatie met het openbaar vervoer per tram of bus. Gebruikers van de HTM Fiets worden op de hoogte gesteld. Iedereen die nog een tegoedbedrag in de wallet op de HTMFietsapp heeft staan krijgt dit geld terug. Degenen met een negatief saldo in de wallet krijgen tot september de gelegenheid dit bedrag te betalen. De HTM stopt ook in Den Haag en Rijswijk met de fiets, in Zoetermeer gaat de vervoerder ermee door. (foto HTM)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter