Nieuws
Tonnen extra voor sportpark Duivesteyn

Wethouder Astrid van Eekelen wil 287.200 euro extra besteden aan een viertal velden op sportpark Duivesteyn in Leidschendam, thuishaven van hockeyvereniging Cartouche. Dat heeft zijn de gemeenteraad bericht. Die moet instemmen met het opnemen van de benodigde kredieten.

Het geld gaat op aan:

= Het vervangen van de e-layer onder veld 1. Dat is een waterveld. De e-layer dient ter demping,

= Het renoveren van de toplaag van de velden 4 en 5,

= Het aanbrengen van een nieuwe sporttechnische laag onder de zandvelden 5 en 6,

= Een renovatie van veld 6.

De werken aan veld 4 vinden nog dit jaar plaats. Anders dreigt afkeuring door de hockeybond. Eigenlijk zou dit veld pas in 2025 aangepakt worden. Het eerder starten levert een voordeel op van 68.500 euro. Dat is al verrekend in het totaalbedrag. De andere werkzaamheden moeten in 2024 (veld 1 en 5) en 2025 (veld 5 en 6) gebeuren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter