Nieuws
60 jaar getrouwd echtpaar boos op gemeentebestuur

Ze waren heel teleurgesteld in het gemeentebestuur, een 60-jaar gehuwd echtpaar. En naar wie ga je dan? Naar Ap de Heus. Hij meldt: ,,Mailtje binnen van een echtpaar die 60 jaar getrouwd waren in Leidschendam-Voorburg. Zij waren zeer teleurgesteld in de gemeente Leidschendam-Voorburg  want 60 jaar samen en nog gezond dat is heel lang. Normaal komt er een burgemeester of een  loco-burgemeester even langs om te feliciteren, maar er kwam niemand. Ze kregen enkel een bos bloemen met een kaartje van harte gefeliciteerd namens B&W. U snapt dat deze mensen zeer teleurgesteld waren. Ze vertelden wel dat ze een brief kregen van koningin Maxima en Koning Willem Alexander die hen feliciteerden met hun 60 jaar huwelijk. En ze kregen ook een brief van de provincie waar mevrouw gewerkt heeft.  Van de gemeente Leidschendam- Voorburg is helemaal geen brief gekomen. Ik vind het jammer dat deze mensen dit zo mee moeten maken.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter