Activiteiten
Amuse-oreille brengt ‘kleurrijke barok’ in Hofwijck

Zondag 15 januari verzorgt het mandoline- en gitaar duo Amuse-oreille van 11.00-12.00 uur een vrolijk zondagochtendconcert op Hofwijck. Aanmelden secretariaat@huygensmuseum.nl Kosten: €19,50 per persoon.

Het duo bestaat uit Nelleke Boosman (gitaar, theorbe en octaafgitaar) en Martine Sikkenk (mandoline en barokmandoline). Het programma staat in het teken van de ‘kleurrijke barok’ met werken van Antonio Vivaldi, Giovanni Kapsberger en Cristoforo Signorelli. Nelleke Boosman vormt sinds 1991 met Martine Sikkenk het duo Amuse-oreille, waarmee later met blokfluitiste Brechtje Roos tevens het trio Zimbello ontstond. Al op jonge leeftijd raakte Martine Sikkenk verslingerd aan het geluid van de mandoline. Martine speelt zowel oude als nieuwe muziek met diverse ensembles en orkesten. Het Huygensmuseum presenteert op 5 februari een concert van Camerata Trajectina. Daar kunt u al kaartjes voor kopen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter