Nieuws
Enrico en Sebastiaan te gast in Kakafonie

Vandaag rond 12:30 uur maakt Colin Enrico zijn opwachting in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Met zijn songteksten probeert hij mensen te inspireren. Zijn moeder was reikimaster en deed ook aan meditatie. Spiritualiteit is hem daarom niet vreemd: ,,Er is geen weg meer terug. Soms nog verlangend naar het onbewuste. Maar er is geen weg meer terug. Ik ben gekozen om dit pad te bewandelen. Niet alleen voor mezelf maar ook omdat ik lief heb. Ik heb altijd gezocht en gevonden. De zoektocht naar het licht binnenin heeft een lange weg geslagen. Steeds dichterbij de ziel, het werkelijke bewustzijn. De man die ik ben en wil zijn, komt steeds dichterbij.“ Om 13:15 uur is het de beurt aan Sébastiaan van Putten. Op 29 oktober stond hij na ruim 13 jaar weer in het theater met zijn show ‘One Night Only – Live in concert’. Tijdens het concert is er een  registratie gemaakt en er is gekozen om de song ‘Niet mijn type’ uit te brengen als single. De tekst gaat over het vinden van iemand die goed bij je past en aansluit. Een lekkere ska/reggae vibe maakt het lied compleet en zorgt toch voor een heerlijke positieve klank.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter