Activiteiten
Flip Noorman zingt Tom Waits

Flip Noorman treed op in Theater Ludens op zaterdag 14 januari om 20.30 uur. Entree: € 20,50. Het belooft een wervelende voorstelling te worden waarin Flip – bijgestaan door de Noormannen – met een volgspot en een mijnlamp zijn weg zoekt langs de parels en de zwijnen van deze Amerikaanse songsmid gigant Tom Waits. En alles eigenhandig vertaald.

In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen.

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk van Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn. (foto: Lenny Oosterwijk)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter