Nieuws
Opzet of per ongeluk

Gisteravond rond 22.15 uur moest de brandweer uitrukken voor brand in afval naast hotel Central Park, Oosteinde Voorburg. Of het vuur bewust is aangestoken of dat het personeel niet zorgvuldig genoeg was toen er afval naar buiten werd gebracht, is onbekend.

Het was overigens een enerverende middag/avond voor de brandweer. Om 16.07 moest men uitrukken naar de Dijkgraafstraat in Leidschendam. Daar zou een woning in brand staan. Ter plekke bleek het een barbeque op het balkon die voor overmatige rookontwikkeling zorgde.

Om 16.51 was er een inzet op de Burgemeester Keijzerlaan in Leidschendam wegens wateroverlast binnen. Een klein uur later waren de brandweerlieden present op de Loolaan in Voorburg vanwege een gaslucht. Om 19.06 volgde een oproep om  naar de Zegtruststraat in Voorburg te komen vanwege een schoorsteenbrand.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter