Nieuws
Wethouder nuanceert belofte

Wethouder Philip van Veller heeft zijn uitspraak, gedaan in twee vergaderingen met leden van de gemeenteraad, dat de gemeente in het kader van de energiearmoede niemand door het ijs laat zakken, genuanceerd. In een door de gemeente gepubliceerde nieuwjaarswens schrijft de bestuurder nu over een ‘uitgangspunt’ en het ‘proberen’ mensen die dat echt nodig hebben te ondersteunen. ‘Het zijn dure tijden en als er situaties zijn waarbij extra hulp nodig is, zal de gemeente die proberen te bieden’.

Van Vellers collega’s komen ook met nieuwjaarswensen. Astrid van Eekelen stelt ‘extra alert’ te zullen zijn op de financiële situatie van sportverenigingen. Marcel Belt geeft aan inwoners meer te gaan helpen bij het vergroenen van wijken, straten en tuinen. Jeffrey Keus kondigt een actieplan verkeersveiligheid aan met maatregelen om er voor te zorgen dat iedereen veilig naar school, werk, sport of winkelcentrum kan gaan.

2023 benoemen B&W overigens als ‘het jaar waarin de plannen voor het realiseren van woningen meer gestalte gaan krijgen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter