Nieuws
Ap de Heus stelt enorme vervuiling vast

Hij wordt er wanhopig van. Ap de Heus, de zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger, is opnieuw begonnen met zijn strijd tegen afval. Wat hij deze week tegenkwam, tijdens een ronsje fietsen, stemt de arme man die ongelukkig.

,,Zaterdagmiddag  7 Januari  ben ik van 2 tot 5 uur  toch weer langs de containers gaan  kijken of het verbeterd is.  Ik heb helaas weer bij ruim 30 containers rommel gezien en 2 volle papiercontainers en 1 volle flessencontainer. Allemaal dingen die ook een sensor hebben en niet worden geleegd. En waar ik mijn vreselijk aan erger is de  viezigheid die al weken bij de containers ligt en waar zo een rattenplaag kan ontstaan.  En er ligt ook veel glasscherven bij de  containers waar de mensen zo in kunnen trappen en denk eens aan de kinderen als ze daar vallen. Daarom vraag ik waarom wordt er niet geveegd bij de containers en wie is daarvoor verantwoordelijk de gemeente of Avalex?” (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter