Nieuws
Informatiebijeenkomsten voor nieuwe taalmaatjes

De Bibliotheek aan de Vliet meldt: ‘Afgelopen jaar zijn er maar liefst 65 taalkoppels bij elkaar gebracht in Leidschendam-Voorburg. Hier zijn we erg blij mee. Dit jaar worden het er zelfs 70, dus we zijn momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers om taalmaatje te worden. Bent u benieuwd, maar wilt u eerst wat meer informatie? Kom dan langs bij één van de informatiebijeenkomsten. In de Bibliotheek Voorburg vindt deze plaats op dinsdag 10 januari van 16.30 uur tot ca. 17.30 uur (inloop vanaf 16.15 uur). Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via taalhuis@bibliotheekaandevliet.nl Kunt u niet aanwezig zijn, dan plannen we een aparte afspraak in. Dat kan op een maandag of woensdag in Leidschendam of op een dinsdag of donderdag in Voorburg’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter