Nieuws
Nieuwe trainer SEV

Arjan Kortleven is volgend seizoen hoofdtrainer is van SEV. Hij volgt dan Kenneth Soechit op. Kortleven is nu nog actief bij competitiegenoot Graaf WillemII Vac, koploper in zaterdag 4D daar waar SEV nu tiende staat, als oefenmeester van het Onder-23 team. Het bestuur van SEV laat het volgende weten: ‘Arjan heeft zijn roots liggen in het Twentse Almelo, waar hij tot 2005 gevoetbald heeft bij Oranje-Nassau; voornamelijk in de 1ste elftallen. Een jaar of 10 geleden is hij het trainingsvak ingerold. We kennen hem als een sportieve, enthousiaste en rechtvaardige trainer. In het dagelijkse leven is hij vader van 2 kinderen van 13 en 11 jaar, en werkzaam als rechercheur bij de Politie-eenheid Den Haag. Zijn kracht ligt onder meer in de ontwikkeling van jonge spelers. SEV is zeer tevreden met de komst van Arjan Kortleven en kijkt uit naar de samenwerking’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter