Activiteiten
Beter Bewegen voor 55+

Deze week is in de wijkcentra De Plint en De Groene Loper een cursus Beter Bewegen voor 55+ van start gegaan. Deze wordt georganiseerd door Woej. In een toelichting vertelt men hierover ‘In een cursus van 10 lessen leert u soepeler te bewegen door corrigerende oefeningen te doen. Daardoor zal bewegen makkelijker worden en plezieriger aanvoelen. Door veel te oefenen met opstaan, staan, balansoefeningen en lopen wordt ook het valrisico lager. We doen vrij eenvoudige oefeningen, waarin iedereen zijn eigen grens kan opzoeken. Het is bestemd voor 55+- ers. De cursus is zowel op onze locatie in Voorburg als in Leidschendam te volgen. Een les duurt 1 uur en 15 minuten. De prijs voor de gehele cursus is 82 euro. Doe vrijblijvend een keer mee. Aanmelden is noodzakelijk en  kan via regenererendbewegen@gmail.com of telefoon 06 – 5313 9574′.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter