Nieuws
Politie zoekt verkrachter

De politie is op zoek naar een man die op zaterdag 27 augustus 2022 op het Toevluchtpad in Leidschendam een 44-jarige vrouw verkrachtte. De man sprak de vrouw rond 20.30 uur aan op de Damlaan. Zij was op zoek naar een supermarkt. Hij liep met haar mee naar de Damstraat. De supermarkt daar was echter al dicht. De man beweerde nog een andere supermarkt in de buurt te kennen. Hij liep met de vrouw via de Kerkstraat en de Venestraat naar het Toevluchtpad. Daar wordt de man handtastelijk. De vrouw valt daarbij op de grond waarna de verkrachting plaats vindt. De vrouw weet een inhaler die zich bij zich heeft te pakken en spuit de man in het gezicht. Die schrikt waarna de vrouw hem ook nog een schop kan geven en er vandoor kan gaan. De man, die op camerabeelden staat, is tot nu toe niet opgespoord. De politie vraag nu de hulp van burgers bij de zoektocht. Heeft u informatie bel dan met de opsporingstiplijn 0800 – 6070, Misdaad Anoniem 0800 7000 of  het Team Criminele Inlichtingen 088 – 964 5044. U kunt ook een digitaal tipformulier invullen op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem De zaak is gisteravond door Omroep West behandeld in het opsporingsprogramma Team West. (foto politie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter