Nieuws
‘Daar doen ze bijna alles net even anders’

Martijn Vroom, de man die begin maart geïnstalleerd wordt als burgemeester van Leidschendam-Voorburg, heeft in zijn nieuwjaarstoespraak tot de inwoners van Krimpen aan den IJssel, waar hij nu burgervader is, enkele opmerkingen gemaakt over zijn toekomst: ‘Laten we vooral ook heel nieuwsgierig zijn naar de toekomst; naar wat het ons ook kan opleveren; ons leven, onze gemeenschap kan verbeteren. Over acht weken start ik in de mooie gemeente Leidschendam-Voorburg. Daar doen ze bijna alles net even anders. Ik kijk er erg naar uit. Een volgende stap. Maar! Ik ben nog niet weg – dit is niet mijn afscheidsspeech, dus voor nu: wens ik u en ons allemaal een mooi en gezond 2023 toe’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter