Nieuws
Ondernemers bedrijventerrein Westvlietweg eisen actie
Stichting BIZ Westvlietweg die opkomt voor de belangen van bedrijven op het gelijknamige bedrijfsterrein onder de rook van Voorburg, heeft een brief gezonden aan het gemeentebestuur van Den Haag. Hierin wordt gevraagd om het eindrapport Toekomstbeeld Vlietzone en Toekomstvisie Vlietzoom van de Provincie Zuid-Holland formeel vast te stellen.
BIZ Westvlietweg wil duidelijkheid over de bedrijfshuisvesting, mogelijke woningbouw, het opstellen van een omgevingsplan, een aanpassing van het bestemmingsplan, het wijzigen van de beheersverordening, onderzoek naar en aanleg van een extra uitvalsweg.

Bedrijventerrein Westvlietweg heeft, aldus de stichting BIZ  als één van de weinige bedrijventerreinen in Den Haag de mogelijkheid om te kunnen uitbreiden. De gemeente Den Haag is hier sinds 2019 ook mee aan de slag gegaan,  maar alle onderzoeken en rapportages hebben nog niet geleid naar een concrete aanpak of toevoeging van de benodigde vierkante meters.

Het is nu de hoogste tijd, zo schrijft men, dat ondernemers van bedrijventerrein Westvlietweg, gevestigde en de nieuwe ondernemers, duidelijkheid krijgen over wat en wanneer ze iets kunnen verwachten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter