Nieuws
Bericht over snackshop leidt tot commotie

Een gisteren door Vlietnieuws gepubliceerd bericht over een nieuwe eigenaar voor Snackshop De Sprinter, Sint Martinuslaan 300 in Voorburg, heeft tot de nodige commotie geleid. Op grond daarvan heeft Vlietnieuws het bericht van de site gehaald.

Makelaar VDS Horeca meldde zich met deze tekst: ‘S.v.p. uw berichtgeving over snackshop De Sprinter per direct van de website verwijderen. Wij zijn wel bezig met deze zaak, maar er is nog zeker geen sprake van een definitieve verkoop. Zowel mijn opdrachtgever (verkoper) als de beoogde overnamekandidaat willen dan ook dat het bericht per direct verwijderd wordt’.

De potentiële nieuwe eigenaren: ‘Wij zijn ondernemers van Shimai Sushi. Het volgende bericht eisen we per direct verwijdering van al jullie publicatie! https://vlietnieuws.nl/2023/01/12/sprinter-snackshop-krijgt-nieuwe-eigenaar/ We hebben geen toestemming gegeven voor het publiceren van onze gegevens inclusief naam en adres. Dit bericht geeft de lezer verkeerde informatie, en kan invloed hebben op huidige en toekomstige exploitatie. We eisen per direct verwijdering van het bericht’.

Een bevriende ondernemer van de huidige eigenaar reageerde met de tekst dat de huidige eigenaar niets wist van een verkoop. Opvallend genoeg hebben de nieuwe beoogde eigenaren wel een vergunning bij de gemeente aangevraagd. Op basis daarvan maakte Vlietnieuws het oorspronkelijke bericht. Vergunningaanvragen zijn openbaar en worden ook zijdens de gemeente gepubliceerd.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter