Nieuws
Veurs Lyceum zendt opnieuw #StudioVeurs uit

Het is weer januari, de tijd dat de leerlingen van groep 8 hun schoolkeuze gaan maken. Het Veurs Lyceum – een school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium in Leidschendam – zendt op vrijdag 20 januari, 19:30 uur, een live programma uit, #StudioVeurs. In dit programma van een klein uurtje kunnen leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders online kennismaken met de school.

Het programma zal live gepresenteerd worden door RTL presentatrice Jessica Mendels en reporter Tim Senders, ook wel bekend van Streetlab, Betreden Op Eigen Risico, Willem Wever. In #StudioVeurs gaat Jessica in gesprek met leerlingen en leraren van het Veurs en schakelt zij live met Tim, die op locatie zal zijn en een sfeerimpressie van de school zal laten zien. Kijkers kunnen live via WhatsApp vragen stellen en chatten met docenten en leerlingen van het Veurs. #StudioVeurs kan bekeken worden via de website van de school waar een link volgt, of via het YouTube kanaal van de school

Rector Philip de Vries: ,,Door de coronapandemie zijn we ervaren geworden in het online organiseren van voorlichtingen. We zijn heel blij dat we leerlingen en hun ouders dit jaar weer echt fysiek kunnen ontvangen bij ons op school. Desalniettemin hebben we ook uit de coronaperiode geleerd dat we meer kunnen doen, om het voor leerlingen en ouders ook gemakkelijker te maken als zij bijvoorbeeld niet kunnen op een Open Dag of gewoon druk zijn. Daarom bieden we dit unieke live programma via ons YouTube kanaal aan. Het programma kan ook teruggekeken worden.”

Een overzicht van alle overige kennismakingsactiviteiten en informatie over de school is te vinden op www.veurslyceum.nl/groep8

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter