Nieuws
Belangrijke verbindingsweg Neherkade weken dicht
Een belangrijke verbindingsweg vanuit Voorburg naar Den Haag (onder meer naar ziekenhuis Westeinde) is dicht. De Neherkade is tussen de Calandstraat/Slachthuislaan en de Rijswijkseweg afgesloten. De afsluiting is nodig om een lek te repareren in een belangrijke watertransportleiding van Dunea. De werkzaamheden duren naar verwachting 1,5 week tot 2 weken.

Onder de rijbanen van de Neherkade ligt één van de grotere transportleidingen van drinkwater van Dunea. Tijdens de aanleg van de tunnel heeft Dunea de transportleiding deels verlegd. Door een nog onbekende oorzaak is een lek ontstaan ter hoogte van de 1e Laakdwarsweg en moet met spoed hersteld worden. Om deze werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk de Neherkade af te sluiten.

De afsluiting geeft forse hinder. Weggebruikers moeten omleidingen volgen en rekening houden met extra reistijd en drukte. Borden en de dynamische routepanelen geven de omleidingen aan.  Ook worden verkeersregelaars ingezet.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter