Activiteiten
Kaartverkoop A Walk Downtown van start
Zaterdag 21 januari begint de kaartverkoop voor het festival A Walk Downtown. Op vrijdag 2 juni is er van 19.00-24.00 uur de Opening Party met onder andere OG3NE. Verder is The Captain Midnight Band er weer bij om het Stationsplein op zijn kop te zetten en doen zij ook weer een swingende set samen met Mike Peterson. Abba Fever is Nederlands bekendste Abba Tribute-act en zal de seventies laten herleven met een set vol Abba-klassiekers. Dj Bronx Official zorgt ervoor dat tussen de acts door niemand stil blijft staan. Er zal ook weer de mogelijkheid zijn vooraf deel te nemen aan het Stads Walking Dinner vanaf 17.00 uur. Kaarten bestellen kan vanaf zaterdag 21 januari kaarten via www.awalkdowntown.nl Een kaartje kost net als vorig jaar 25 euro.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter