Nieuws
Man aangehouden voor zedenmisdrijf
De politie heeft in een woning in Leidschendam een 40-jarige man aangehouden die verdacht wordt van een zedenmisdrijf (verkrachting). Dit zedenmisdrijf vond plaats op zaterdag 27 augustus 2022 op het Toevluchtpad in Leidschendam. De tips die werden ontvangen na een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Team West, eerder deze week, en publicaties in de media met een foto van de verdachte leidden tot de aanhouding van de verdachte. Op 27 augustus vorig jaar rond 20.25 uur werd een vrouw door een voor haar onbekende man aangesproken op de Damlaan in Leidschendam. Ze gingen op zoek naar een supermarkt. Via de Damstraat en Kerkstraat liepen ze naar de Venestraat en vervolgens het Toevluchtpad op. Daar vond het zedenmisdrijf plaats. De 40-jarige Leidschendammer zit vast en zal later worden gehoord. Hij wordt aanstaande maandag 16 voorgeleid voor een rechter-commissaris.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter