Nieuws
Sportprijs 2022

De gemeente roept inwoners op hun sporter, team of club aan te melden voor de Sportprijs 2022. Dat kan door naar de site http://www.lv.nl/sportprijs te gaan. Aanmelden kan tot 1 februari. Er zijn zes categorieën: Sporter van het jaar (18+), Sporttalent van het jaar (18-), Sporter van het jaar in de categorie 55+, Inclusieve sporter van het jaar, Sportteam van het jaar, Sportclub van het jaar. De jury nomineert per categorie 3 kanshebbers. Van 13 februari tot en met 28 februari 2023 staan de genomineerden op de bovenstaande site. Dan kan er gestemd worden. Op 13 maart wordt in iedere categorie de Sportprijs 2022 uitgereikt. Nadere voorwaarden en spelregels zijn te vinden op de eerder genoemde site.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter