Activiteiten
Kunstuitleen viert 40ste verjaardag

De kunstuitleen Voorburg is 40 jaar geworden en viert dat met jaargenoten. Iedereen die, net als de kunstuitleen, 40 jaar oud is kan in januari voor een periode van 40 dagen gratis kunst lenen. In het smalste pandje van Voorburg aan de Herenstraat 92 staan honderden werken om uit te kiezen, met voor ieder wat wils.

Hoewel ze dus al 40 jaar is, is de kunstuitleen nog altijd actueel en vernieuwend. Voor het komende jaar staan er iedere maand weer kunstenaars van de maand te trappelen om hun werk op de begane grond tentoon te stellen en workshops te geven op de zolder.

In maart staat de kunstuitleen in het teken van Verse Kunst. Na een zorgvuldige selectieronde zullen er dan weer tientallen nieuwe werken in de collectie opgenomen worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter