Activiteiten
Heel Huygens Hapt

Op zondag 29 januari vindt Heel Huygens Hapt plaats; een gastronomische wandeling door Huygenskwartier Voorburg. Tussen 12.00 en 18.00 uur kunt u bij verschillende restaurants kennismaken met hun keuken. U kunt tussen 12.00 en 14.00 uur starten bij Miss Jones, Stationsplein Voorburg. Daar ontvangt u uw strippenkaart en een wijnglas waarna het genieten kan beginnen. U ontvangt bij elk van de zeven deelnemend restaurant een culinair gerechtje, dat u daarbij een bijpassende wijn laat proeven. Na afloop krijgt u bij inlevering van uw wijnglas een persoonlijk lot waarmee u kans maakt op prijzen zoals een overnachting in een Holiday Inn Hotel, een dinerbon of een andere verrassing. Kosten van deelname 59,50 euro. De restaurant die meedoen zijn: Miss Jones, Le Barquichon, The River, 1723, De Koepel, Papermoon, Meetpoint (dessert) Vragen? Heelhuygenshapt@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter