Activiteiten
Galerieprijs ArtiBrak voor Frits van Tol

Onder grote belangstelling is de galerieprijs 2023 uitgereikt tijdens de opening van de jaarlijkse ledententoonstelling van Kunstenaarsvereniging ArtiBrak. De prijs wordt ter beschikking gesteld door Fonds ArtiBrak  en een onafhankelijke, deskundige jury maakt een keuze uit het geëxposeerde werk van ruim 40 kunstenaars. ‘Danse Jump’ van Frits van Tol won dit jaar de galerieprijs. Zijn sculptuur is opgebouwd uit zwarte houten latjes en ,,boeit door zowel kracht als sierlijkheid, waarbij de transparantie de zwaarte van het zwart opheft”, aldus de jury. Er waren ook twee eervolle vermeldingen: voor het schilderij ‘Time has stilled’ van Arthur Bernard en voor ‘Zonder titel’ van Wim van de Goor. Alle werken die meedongen naar de galerieprijs zijn nog tot 6 februari te zien in ARTIBRAK, Herenstraat 44 Voorburg, woensdag t/m vrijdag en zondag: 13-17 uur, zaterdag 12-16 uur. Dit is de laatste expositie hier, want ArtiBrak verhuist naar Herenstraat 76.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter