Activiteiten
Startschot verbouwing vroegere Westvliet

Aanstaande vrijdag om 11.30 uur geeft de Haagse burgemeester Jan van Zanen het startschot voor de verbouwing van het sportcentrum aan de Westvlietweg 55.

Sinds september 2022 opereert Max Health Club als sportschool op deze locatie. Waar voorheen Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was, wordt er nu hard verbouwd om de locatie om te toveren tot een luxe sportschool met nieuwe, grote fitnessruimte en studio’s plus een zwembad met uitgebreide wellnessfaciliteiten.

Tijdens de verbouwing kan er op verschillende vlakken door worden gesport, want naast een fitnessclub waarbij personal training een belangrijke rol speelt, worden er wekelijks ook ruim zeventig groepslessen aangeboden en zijn er 9 squashbanen.

Bij de opening zullen de eigenaren Jacco Helmink en Niels Renes de plannen aan de burgemeester presenteren. Het wordt een uitvergrote kopie van de eerste Max Health Club bij sportpark Klein Zwitserland.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter