Nieuws
Adviesraad Sociaal Domein zoekt Voelsprieten

Wie direct of in de naaste omgeving te maken heeft met het gemeentelijke beleid in het Sociaal Domein kan zich bij de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) aanmelden als Voelspriet. De ASD in Leidschendam-Voorburg adviseert B&W over beleid dat te maken heeft met de Jeugdwet, de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en de Participatiewet. Dit beleid raakt veel inwoners van onze gemeente. Graag ontvangen de 14 tot 17 vrijwilligers van de ASD achtergrondinformatie en praktijkervaringen van deze inwoners. Bij hen zullen de ASD leden signalen ophalen en informatie inwinnen als de ASD een advies gaat opstellen. Wie interesse heeft om Voelspriet te worden voor de ASD kan zich aanmelden. Ga daarvoor naar http://www.asdlv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter