Nieuws
Jongerenflat Vlietweg Leidschendam anders bekeken

Vlietnieuws heeft al de nodige verhalen gebracht over de omstreden jongerenflat die op Vlietweg 3 Leidschendam zou moeten verschijnen. Daarbij is uiteraard ook beeldmateriaal gebruikt. Kennelijk is dat bij sommige van de partijen die bij het bouwplan betrokken zijn, niet goed gevallen. Zijdens De Wijde Blik, een Amsterdams bureau dat zich bezig houdt met gebiedsmarketing, omgevings communicatie en participatie, ontving Vlietnieuws een aantal nieuwe beelden. Artist impressies van de jongerenplat met als commentaar dat Vlietnieuws niet altijd de juiste beelden toont. Bij de jongerenflat gaat het om een project van Wibaut projectontwikkeling in opdracht van 1828 Groep. Behalve De Wijde Blik zijn Urban Design en van Ommeren architecten erbij betrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter